Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Pravobraniteljica Višnja Ljubičić na tematskoj sjednici Odbora za ravnopravnost spolova Grada Bjelovara

Višnja Ljubičić, pravobraniteljica za ravnopravnost spolova te članovi i predsjednica Odbora za ravnopravnost spolova Grada Bjelovara - Stjepan Šeruga, član, Tatjana Grđan, predsjednica, Sanja Kralik, članica i Lidija Bohnec, članica - Održana tematska sjednica Odbora za ravnopravnost spolova Grada Bjelovara na kojoj je sudjelovala pravobraniteljica za ravnopravnost spolova, Višnja Ljubičić, 4. prosinca 2013., velika vijećnica Grada Bjelovara FOTO: Dubravka Dragičević www.bjelovar.hr

Odbor za ravnopravnost spolova Grada Bjelovara održao je u srijedu, 4. prosinca 2013. godine tematsku sjednicu na kojoj je sudjelovala pravobraniteljica za ravnopravnost spolova, Višnja Ljubičić. Ona je upoznala sudionike/ce sjednice o nadležnostima koje imaju institucionalni mehanizmi za provedbu Zakona o ravnopravnosti spolova, o radu i suradnji pravobraniteljice i odbora/povjerenstva za ravnopravnost spolova u jedinicama lokalne i regionalne samouprave, kao i drugih sudionika/ca na lokalnoj razini (odgojne i obrazovne ustanove, CZSS i dr.).

Na tematskoj sjednici sudjelovali su, uz članove gradskog Odbora, na čelu s predsjednicom Tatjanom Grđan, i gradonačelnik Grada Bjelovara Antun Korušec sa zamjenicom Jasnom Višnjević, predstavnici Bjelovarsko-bilogorske županije, Centra za socijalnu skrb, Obiteljskog centra, Državne uprave, Županijskog povjerenstva za ravnopravnost spolova, Zavoda za zapošljavanje, Udruge Iris, Udruge tjelesnih invalida, PU Bjelovarsko-bilogorske te predstavnici odgojnih i obrazovnih ustanova.

PREZENTACIJA: Institucionalni mehanizmi za provođenje politike ravnopravnosti spolova u RH / 1.1 MiB /

Ljiljana Balažin
FOTO: Dubravka Dragičević

Back to top