Dječji vrtić Bjelovar

Dječji vrtić Bjelovar osnovan je 8. ožujka 1946. godine, skrbi o 520 djece rane i predškolske dobi (1 -7 godina) u redovitom 10-satnom programu, te oko 180 djece u programu predškole. Osnivač i vlasnik dječjeg vrtića je Grad Bjelovar. Ustanova u svom sastavu ima matični vrtić na trgu A. G. Matoša 8a, te jaslice u ulici K. Frankopana 6a, jaslice u ulici A. Mihanovića 8a, jaslice/vrtić “Ban J. Jelačić” u Radničkom naselju, jaslice/vrtić u ulici A. Stepinca 36.

Ravnateljica : Anna Lauš
Tel: 043/246-800
Adresa: A. G. Matoša 8a
http://www.vrtic-bjelovar.hr/

Dječji vrtić Bubamara

Dječji vrtić Bubamara osnovala je gđa Amanda Džaferović, a Ministarstvo znanosti obrazovanja i sporta je Dječjem vrtiću Bubamara izdalo Suglasnost na redoviti desetosatni program odgojno – obrazovnog rada s djecom rane i predškolske dobi u četiri mješovite vrtićke i jednoj mješovitoj jasličkoj odgojno–obrazovnoj skupini, a Rješenjem Ureda državne uprave Bjelovarsko–bilogorske županije, Službe za društvene djelatnosti, odobren je početak obavljanja djelatnosti od 8. siječnja 2014. godine u prostoru u Bjelovaru, Prilaz Andrije Hebranga 10. Grad Bjelovar sufinancira smještaj za 75 djece s područja grada u Dječjem vrtiću Bubamara.

Tel: 043/263-231
Adresa: Prilaz Andrije Hebranga 10
http://djecjivrticbubamara.hr/

Dječji vrtić Ciciban

Dječji vrtić Ciciban osnovala je Senka Marija Ivanušec, a počeo je s radom 1. rujna 1999. godine i zadovoljava sve kriterije iz Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju. U vrtiću se provodi redovni 10-satni program njege, odgoja, obrazovanja, zdravstvene zaštite, prehrane i socijalne skrbi za djecu od prve godine života do polaska u osnovnu školu. Provođenje programa odvija se u matičnom objektu u Podravskoj 10 te u dva područna objekta Mihanovićevoj bb i J. S. Bacha 1. Grad Bjelovar sufinancira smještaj za 210 djece s područja grada u Dječjem vrtiću Ciciban.

Tel: 043/226-224
Adresa: Podravska 10
http://dv-ciciban.hr/

Dječji vrtić Osmijeh

Ministarstvo znanosti obrazovanja i sporta je Dječjem vrtiću Osmijeh izdalo Suglasnost na redoviti desetosatni program odgojno-obrazovnog rada s djecom rane i predškolske dobi u tri odgojno obrazovne skupine, a Rješenjem Ureda državne uprave Bjelovarsko-bilogorske županije, Službe za društvene djelatnosti, odobren je početak obavljanja djelatnosti od 13. studenog 2009. u prostoru u Bjelovaru, Bogoslava Šuleka 10, a od 1. prosinca 2013. godine proširenje djelatnosti u novom prostoru u Bjelovaru, Jakova Gotovca 22. Grad Bjelovar sufinancira smještaj za 160 djece s područja grada u Dječjem vrtiću Osmijeh.

Tel: 043/492-123
Adresa: Bogoslava Šuleka 10
http://djecjivrtic-osmijeh.hr/

Dječji vrtić Pinokio

Dječji vrtić „Pinokio“ 2004. godine osnovalo je Naučno-istraživačko-obrazovno udruženje za djecu i mladež Roma Županije Bjelovarsko-bilogorske pod vodstvom gosp. Steve Đurđevića, a od 2012. godine započinje s radom u novom namjenski izgrađenom prostoru pod vodstvom gđe. Silvane Đurđević. Vrtić ima 11 zaposlenih te skrbi o 60 djece predškolske dobi raspoređene u tri skupine od navršene treće godine života pa do polaska u školu. U svom odgojno obrazovnom radu koristi razne pristupe što podrazumijeva stvaranje kvalitetnih odnosa i komunikacije između odgojitelja, djece i roditelja.

Tel: 043/212-035
Adresa: Milana Šufflaya 6
http://djecji-vrtic-pinokio.hr/

Back to top
Skip to content