Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Grad Bjelovar od 2000. godine, temeljem Pravilnika o stipendiranju studenata grada Bjelovara i objavljenog natječaja, dodjeljuje stipendije studentima s područja Grada kao pomoć razvoju kadrovskog potencijala te društvenog i gospodarskog razvitka Grada Bjelovara.

Za dobivanje stipendije, nakon provedbe natječajnog postupka, sklapa se ugovor s korisnikom stipendije.
Trenutačno je na snazi Pravilnik o stipendiranju studenata Grada Bjelovara („Službeni glasnik“ broj 12/09) i Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o stipendiranju studenata Grada Bjelovara („Službeni glasnik“ broj 5/14).

Za studente s područja Grada Bjelovara, pored stipendija, postoji mogućnost odobravanja povlaštenog studentskog kredita. Grad Bjelovar od 2006. godine dodjeljuje povlaštene studentske kredite temeljem Pravilnika o pravima i obvezama korisnika povlaštenih studentskih kredita i objavljenog natječaja.

Trenutačno je na snazi Pravilnik o pravima i obvezama korisnika povlaštenih studentskih kredita („Službeni glasnik“ broj 12/09) i Pravilnik o izmjeni Pravilnika o pravima i obvezama korisnika povlaštenih studentskih („Službeni glasnik“ broj 5/11).

Back to top
Skip to content