Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Poziv za sudjelovanje – Bjelovar Startup 2018

Bjelovar Startup 2018 - nagrada za najbolju poduzetničku ideju

REPUBLIKA HRVATSKA
BJELOVARSKO-BILOGORSKA ŽUPANIJA
GRAD BJELOVAR
GRADONAČELNIK

KLASA: 080-04/18-01/3
URBROJ: 2103/01-01-18-3
Bjelovar, 20. veljače 2018.

POZIV ZA SUDJELOVANJE – BJELOVAR STARTUP 2018.

Poštovana/i!

Grad Bjelovar organizira natječaj za najbolju projektnu ideju, „Bjelovar Startup 2018“. Za glavnu nagradu, pobjednika natjecanja, Grad Bjelovar je u proračunu osigurao 100.000 kuna, a Hrvatsko udruženje menadžera, HUM-CROMA osiguralo je punu stipendiju za pohađanje CROMA EDUcare mini MBA programa u jesenskom ciklusu 2018.g. u vrijednosti 22.500 kuna. Također, za troje finalista/ica ovoga natjecanja od strane Poslovnih anđela – CRANE i HUM-CROMA odobreno je besplatno mentoriranje, ekspertni konzalting iskusnih menadžera i poduzetnika u prvoj godini poslovanja.

Pravo sudjelovanja imaju sve pravne i fizičke osobe bez obzira na lokaciju, vrstu ideje, dob ili neke druge ograničavajuće faktore, uz uvjet da se nagrada može efektuirati tek nakon što se osnuje startup, odnosno inkorporira u odgovarajuću pravnu osobu.

U privitku uz ovaj poziv, dostavljamo i tri obrasca koja je potrebno popuniti i dostaviti u svrhu prijave projektne ideje na natječaj. Uz navedene uvjete u obrascima, jedan od ključnih kriterija je da među ravnopravnim finalistima natječaja, prednost će imati onaj koji prihvaća uvjet da posao započne/nastavi u Bjelovaru.

Natječaj traje od 1. ožujka do 1. travnja 2018. godine te Vas ljubazno molimo ispunjene obrasce pošaljite putem e- maila Ivani Jurković Piščević, direktorica Tehnološkog parka Bjelovar, direktor@tpbj.hr; (0989234385) najkasnije do 01.04.2018. godine.

Nakon detaljne analize pristiglih projektnih ideja od strane komisije koju čine Saša Cvetojević, Hrvoje Prpić, Davorin Štetner, (CRANE) Vladimir Ferdelji, Esad Čolaković, (HUM-CROMA) Tajana Kesić Šapić, (HGK) Edin Hodžić, (IN2) Danijela Sokolić, (Ekonomski fakultet Rijeka) Zrinka Puharić, (Veleučilište u Bjelovaru),Vedran Vujčić, (Zagrebačka banka), Igor Topljak, (Erste & Steiemarkische banka) i Danijel Baruškin (HPB), priliku za predstavljanje, prezentaciju imat će petero finalista koji će biti pravovremeno o tome obaviješteni, a najkasnije tri dana prije određenoga termina.

S poštovanjem,
Gradonačelnik Grada Bjelovara
Dario Hrebak, dipl.krim.

 

 

 

Obrasci za prijavu na natječaj Bjelovar Startup 2018

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content