Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Bjelovarsko kulturno ljeto donosi program za sve naraštaje

I ove godine Grad Bjelovar zajedno s različitim udrugama, sportskim klubovima, ustanovama, pojedincima, organizira Bjelovarsko kulturno ljeto. Počinje odmah nakon Terezijane, od 21. lipnja i trajat će sve do 12. rujna, objasnio je na konferenciji za novinare gradonačelnik Dario Hrebak.

Dodao je kako će se sve odvijati u samom središtu grada. Više od 90 % programa je u Boho parku, mjestu u gradskom parku koje već četvrtu godinu zaredom oduševljava Bjelovarčane. Raznolik program, koji donosi za svakoga ponešto, do kraja srpnja uključuje desetak predstava, isto toliko koncerata, izložbe fotografija, igraonica i čitaonica za najmlađe, plesne, kreativne, likovne i glumačke radionice te radionice stranih jezika.

Tu su i brojne projekcije filmova u sklopu poznatog Filmodroma, Ljetnog kina u organizaciji KMC-a, a održat će se i DOKUart u parku – festival dokumentarnoga filma koji je prošle godine zbog pandemije preseljen na otvoreno što je bio pun pogodak. Također, u planu su i književne večeri od kojih treba izdvojiti večer s Goranom Tribusonom koji će predstaviti svoju novu knjigu. Program za kolovoz je još u izradi i čekaju se potvrde pojedinih izvođača. Do tada, proučite program za lipanj i srpanj i rezervirajte datume u svom kalendaru za još jedno izdanje Bjelovarskoga kulturnog ljeta.

Čekamo vas!

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content