Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Popratna događanja na BOK festu 2016. oduševila posjetitelje

Glumačka moto alka u sklopu BOK festa 2016., 7. svibnja 2016. FOTO: Dubravka Dragičević www.bjelovar.hr

Kao i prijašnjih godina, uz predstave, na Bjelovarskim odjecima kazališta odvijaju se i različita popratna događanja u gradu. Proteklog vikenda posjetili su ih i čelnici Grada Bjelovara-gradonačelnik Antun Korušec sa svojim zamjenicama Jasnom Višnjević i Lidijom Novosel.

U subotu, 7.svibnja 2016., održana je takozvana Svjetska izložba glumaca u salonu namještaja u središtu grada. Dvadesetak naših glumaca, predvođeni umjetničkim direktorom BOK-a Goranom Navojcem, sjedili su u izlogu salona, dopuštajući Bjelovarčanima da ih „razgledaju“, a na kraju se i fotografiraju s njima.

Kako se našalio Goran Navojec, riječ je o jedinstvenoj izložbi u svijetu koju nitko nema, a ona je i još jedna prepoznatljivost našega grada.

Nakon toga, na korzu u središtu grada održala se još jedna Glumačka moto-alka. Najbolji alkari – glumci Ivan Glovatzky i Sven Šestak, umjesto na motoru, provezli su se na biciklu,a birali su se i najlošiji u tom sportu. To priznanje odnijeli su Adalbert Turner i Ivica Lukšić. Navečer je, uz živu glazbu i D.J.-a, održan Retro party u prostoru nekadašnjeg disko kluba H8, odnosno u Bjelovarskom kazalištu na kojemu su se uz glumce zabavljali mnogi Bjelovarčani.

U nedjelju, 8.svibnja 2016., glumci su pokazali i svoj talent s loptom. Naime, već tradicionalni rukometni BOK turnir i ove je godine igran na otvorenom-na starom rukometnom igralištu, a glumce su došli podržati brojni građani. Snage su odmjerile četiri ekipe: Glumci, Opća bolnica Bjelovar, Veterani i Ženski rukometni klub Bjelovar. U finalu su se našli Glumci i Ženski rukometni klub Bjelovar koji je na kraju i odnio pobjedu. Glumačka ekipa poražena je rezultatom 12:6.

Tekst: Kristina Turković
FOTO: Dubravka Dragičević

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content