Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Božićno darivanje umirovljenika 2012.

Božićno darivanje umirovljenika 2012., 18. prosinca 2012., mala vijećnica Grada Bjelovara FOTO: Dubravka Dragičević www.bjelovar.hr

Povodom božićnih blagdana gradonačelnik Grada Bjelovara Antun Korušec s predsjednikom Gradskog vijeća Željkom Maletićem i zamjenicima Đurđicom Ištef Benšić i Antom Topalovićem u utorak je, 18. prosinca 2012. godine, podijelio bonove predstavnicima Sindikata umirovljenika i Matice umirovljenika za njihove članove. Bon, u vrijednosti 100 kuna, za kupnju namirnica dobiti će 70 članova Matice umirovljenika i 30 članova Sindikata umirovljenika slabijeg imovinskog statusa, prema popisu udruga.

Bonove su preuzeli Ana Široki, predsjednica Sindikata umirovljenika i Josip Crnogaj, predsjednik Matice umirovljenika koji su na prijem kod gradonačelnika došli s nekoliko svojih članova.

Tom prilikom gradonačelnik Antun Korušec novinarima je dao informaciju i o podjeli “Božićnice” u vrijednosti 100 kuna umirovljenicima koji primaju mirovinu manju od 1.500,00 kuna, a da nisu u radnom odnosu. Popis umirovljenika na području Grada Bjelovara dobiven je od Hrvatskog zavoda za mirovinsko i invalidsko osiguranja RH, središnje službe Zagreb. Radi se o korisnicima starosnih, prijevremenih starosnih i obiteljskih mirovina, korisnicima invalidskih mirovina zbog opće nesposobnosti za rad i profesionalne nesposobnosti za rad. Božićnicu će ove godine po tom popisu, preko Hrvatske pošte,  dobiti 1161 umirovljenik na kućnu adresu.

Ljiljana Balažin i Inka Ševerdija
FOTO: Dubravka Dragičević

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content