Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Javni poziv za iskazivanje interesa za izgradnju prvog vlastitog stana po programu društveno poticane stanogradnje – POS

JAVNI POZIV

FIZIČKIM OSOBAMA – GRAĐANIMA GRADA BJELOVARA ZA ISKAZIVANJE INTERESA ZA IZGRADNJU PRVOG VLASTITOG STANA NADOGRADNJOM ILI DOGRADNJOM NA POSEBNOM DIJELU ZGRADE ILI IZGRADNJOM OBITELJSKE KUĆE NA VLASTITOM ZEMLJIŠTU

PO PROGRAMU DRUŠTVENO POTICANE STANOGRADNJE – POS

Od APN-a (Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama) zaprimili smo dopis kojim smo zamoljeni da provedemo Anketu o zainteresiranosti stanovnika Grada Bjelovara za kupnju i izgradnju kuća i stanova po Programu POS-a.

Na području Grada Bjelovara dosad su provedena i uspješno završena dva javna natječaja izgradnje stanova po Programu POS-a.

Sa ciljem da se građanima omogući izgradnja stambenih jedinica po povoljnijim kreditnim uvjetima i na taj način da im se pomogne u rješavanju stambenih problema na osnovu dobivene povratne informacije (provedene ankete) i utvrđene zainteresiranosti, Grad Bjelovar će pokrenuti daljnje aktivnosti i postupak uključivanja u novi Program POS-a.

U vezi gore navedenoga, ako dosad niste riješili svoje stambeno pitanje, a iskažete interes za rješavanje istog, obrazac popunjenog anketnog upitnika (koji se nalazi u privitku ovog Javnog poziva) na svoje ime možete dostaviti do 30. studenog 2011. osobno ili na adresu:

Grad Bjelovar
Trg E. Kvaternika 2
43 000 Bjelovar
Upravni odjel za gospodarstvo

Za ostale upite kontakt osoba: Katica Kratzl dipl.oec., 043/622-063.

Anketni upitnik o stambenim potrebama putem društveno poticane stanogradnje - POS / 22 KiB /

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content