Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Javni poziv za jednokratnu pomoć sufinanciranja troškova kupnje radnih bilježnica i radnih materijala u 2020. godini

Grad Bjelovar poziva roditelje/skrbnike učenika osnovnih škola s područja Grada Bjelovara na podnošenje Zahtjeva za ostvarivanjem prava na jednokratnu pomoć sufinanciranja troškova kupnje radnih bilježnica i radnih materijala učenicima osnovnih škola s mjestom prebivališta na području Grada Bjelovara za nastavnu godinu 2020./2021.

Predmet Javnoga poziva je dodjela jednokratne pomoći sufinanciranja kupnje radnih bilježnica i radnih materijala učenicima osnovnih škola s prebivalištem na području Grada Bjelovara za nastavnu godinu 2020./2021.

Za učenike od 1. do 4. razreda, sufinancira se trošak kupnje radnih bilježnica i radnog materijala u iznosu od 200,00 kuna po učeniku, a 400,00 kn po učeniku od 5. do 8. razreda.

Roditelj/skrbnik kako bi ostvario navedeno pravo dostavlja sljedeće:

  1. Popunjeni obrazac Zahtjeva s potpisom podnositelja,
  2. Presliku osobne iskaznice (obje strane osobne iskaznice),
  3. Originalni fiskalni račun kupnje radnih bilježnica i radnih materijala (na istom računu mogu se nalaziti radne bilježnice i radni materijal za roditelje s više djece),
  4. Presliku tekućeg računa ili žiro računa ili zaštićenoga računa na kojem je vidljiv IBAN (roditelji/skrbnici koji imaju otvorene zaštićene račune dužni su primanje prijaviti u FINI)

Obrazac zahtjeva može se preuzeti na web stranici Grada Bjelovara ili u Info uredu Grada Bjelovara.

Zahtjev se podnosi u Info uredu Grada Bjelovara na adresi Trg Eugena Kvaternika 2, od ponedjeljka do petka u vremenu od 7 do 14 sati ili slanjem na mail adresu szdunic@bjelovar.hr skeniranog obrasca zahtjeva s potpisom i potrebom dokumentacijom.

Javni poziv otvoren je do 2. listopada 2020. godine.

Svim podnositeljima Zahtjeva koji ostvare pravo na jednokratno sufinanciranje kupnje radnih bilježnica i radnih materijala sredstva će biti uplaćena na njihove račune do kraja 2020. godine.

JAVNI POZIV za jednokratnu pomoć sufinanciranja troškova kupnje radnih bilježnica i radnih materijala u 2020. godini

ZAHTJEV za sufinanciranjem kupnje radnih bilježnica i radnih materijala

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content