Nastavlja se zapošljavanje na javnim radovima (kolovoz 2013)

Zamjenice gradonačelnika Grada Bjelovara Jasna Višnjević i Lidija Novosel su u srijedu, 7. kolovoza 2013. godine potpisale Ugovore o radu s novom grupom radnika na javnim radovima FOTO: Ljiljana Balažin www.bjelovar.hr

Zamjenice gradonačelnika Grada Bjelovara Jasna Višnjević i Lidija Novosel su u srijedu, 7. kolovoza 2013. godine potpisale Ugovore o radu s novom grupom radnika na javnim radovima. Uz pomoć Nade Bilek, stručne suradnice iz Udruge tjelesnih invalida i djelatnika Grada Bjelovara Milana Matekovića i Ljiljane Strčić uručeni su ugovori 73 zaposlenika na javnim radovima.

U novoj grupi je 45 žena i 28 muškaraca. Oni će raditi na poslovima pomoći starim i nemoćnim te invalidnim osobama, na pomoćnim poslovima održavanja, čišćenja i uređenja objekata ili prostora u vlasništvu Grada Bjelovar te na pomoćnim poslovima u ustanovama za skrb starih i nemoćnih osoba.

Još krajem 2009. godine Grad Bjelovar se uključio kao poslodavac u provođenju mjera Vlade Republike Hrvatske za zapošljavanje osoba na javnim radovima koje provodi i financira Hrvatski zavod za zapošljavanje. Do sada je na ovaj način na određeno vrijeme, do šest mjeseci, zaposleno 611 osoba.

Ljiljana Balažin
FOTO: Ljiljana Balažin

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content