KK “VEDI” ORGANIZIRA KOŠARKAŠKI KAMP – PODRŽAO GA I ACO PETROVIĆ

Bjelovarski Košarkaški klub „Vedi“ organizira „Kamp HOOPS“, kojemu je glavni cilj razvoj košarkaških vještina kod djece i usavršavanje tehnika i taktika kod trenera. Kamp, koji će se održavati od 26. lipnja do 1. srpnja 2023. na vanjskom igralištu Sokolane, uključivat će intenzivne treninge košarke za djecu svih uzrasta, s naglaskom na individualni pristup i rad u manjim grupama. Riječ je o prvom takvom kampu u središnjoj Hrvatskoj, rečeno je na konferenciji za novinare.

Podršku Kampu dao je i direktor hrvatske košarkaške reprezentacije i privremeni izbornik seniorske vrste Aleksandar Petrović, koji je istaknuo da mu je zadovoljstvo pomoći u organizaciji te da je ta pomoć usmjerena na koordinaciju s kvalitetnim trenerima koji mogu nadgledati takve kampove u kojima djeca moraju naučiti prvenstveno tehniku šuteva, dodavanja, driblinga, na čemu će biti i fokus.

Najtalentiraniji košarkaši s bjelovarskoga kampa izborit će mjesto na jednom od najprestižnijih ljetnih kampova i odmjeriti snage s djecom iz cijele Hrvatske. “Kamp HOOPS” prvenstveno će biti namijenjen članovima KK “Vedi”, no ostane li mjesta, moći će moći sudjelovati i druga djeca koja se bave košarkom.

Podršku Kampu i razvoju košarke u gradu dali su i gradonačelnik Dario Hrebak te njegov zamjenik Igor Brajdić.

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content