Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Komedija fest u Bjelovarskom kazalištu

Bjelovarsko kazalište

Dragi ljubitelji dobre komedije, parodije i groteske, pozivamo Vas na tjedan smijeha i dobre volje u Bjelovarskom kazalištu uz drugi po redu Komedija fest.

Gostovat će amaterska kazališta iz mnogih gradova diljem Hrvatske. Pozivamo Vas da dođete u što većem broju, pogledate i ocijenite predstave. Najbolja predstava će dobiti nagradu publike. Stručni žiri dodijelit će nagrade za najbolju režiju, najboljeg glumca i glumicu.

KOMEDIJA FEST

Program:

Ponedjeljak 17. 9. u 20 sati u Bjelovarskom kazalištu

KRČMARICA MARICA Glumišna družina Virje
Prema poznatom tekstu “Krčmarica Mirandolina” Carla Goldonija nastala je izvrsna komedija koje se odigrava u jednoj od mnogih krčmi malog podravskog mjesta Virja.

Utorak 18. 9. u 20 sati Atrij Gradskog muzeja
(u slučaju kiše u Bjelovarskom kazalištu)

SLIJEDEĆI Kazalište Beli Manastir
Komedija situacije u kojoj se nađe čovjek koji dobije poziv za lječnički pregled povodom odsluženja vojnog roka kojega na sve načine pokušava izbjeći.

Srijeda 19. 9. u 20 sati u Bjelovarskom kazalištu

ŠTEFEK SOLDAT Zelinsko amatersko kazalište Zamka
Štefeka, koji svim silama želi u vojsku (a za nju nije sposoban), pukovnik šalje na službu u svoju kuću gdje mora čuvati čast njegove mlade žene i tu dolazi do niza komičnih situacija.

Četvrtak 20. 9. u 20 sati Atrij Gradskog muzeja
(u slučaju kiše u Bjelovarskom kazalištu)

IMA I VEĆIH HULJA GOSPODINE FARES Gradsko kazalište Đurđevac
Jednog jutra u ured predsjednika Faresa dolazi zbunjen ali otvoren mladi književnik koji uspješno razotkriva superiornog i sujetnog mediokriteta.

Petak 21. 9. u 20 sati u Bjelovarskom kazalištu

KVOČKA Satiričko kazalište mladih Slavonski Brod
Tragikomedija o trgovinama i trgovcima, kasama i blagajnama, pljačkašima i nogometu. Neobična kombinacija koja će vas nasmijati do suza.

Subota 22. 9. u 20 sati u Bjelovarskom kazalištu

IMA LI MRTVIH!? Bjelovarsko kazalište
Groteskna antiratna parodija koja je na nekoliko festivala u RH i van nje i osvojila pregršt nagrada izvest će se van konkurencije. Nakon predstave je svečano zatvaranje festivala i dodjela nagrada.

Bjelovarsko kazalište

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content