Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Konferencija: “Obrazovanje, inovativnost, poduzetništvo”

Konferencija: "Obrazovanje, inovativnost, poduzetništvo" - 3. lipnja 2016. u Visokoj tehničkoj školi u Bjelovaru, A.B.Šimića 1

Pozivamo vas na prvu konferenciju OBRAZOVANJE, INOVATIVNOST, PODUZETNIŠTVO koju organiziraju Studentski zbor i Visoka tehnička škola u Bjelovaru s Vijećem studenata veleučilišta i visokih škola RH i Gradom Bjelovarom kao partnerom. Konferencija će se održati 3. lipnja 2016. u Visokoj tehničkoj školi u Bjelovaru, A.B.Šimića 1.

Cilj konferencije je ukazati na neusklađenost obrazovanja i gospodarstva te potaknuti rješenja koja će unaprijediti kvalitetu obrazovanja promicanjem inovativnosti, kreativnosti i poduzetništva kroz panel raspravu i radionice.

Stručnjaci koji objedinjuju poduzetnička iskustva i rezultate predstavit će u drugoj panel raspravi niz primjera dobre prakse kojima se uspostavlja suradnja između visokoobrazovnih institucija i poslovnog sektora.

Radionice će promicati povezivanje biomedicinskog i tehničkog područja znanosti i ukazivati na prilike i probleme mladih inovatora koji žele pokrenuti svoj posao.

U prilogu se u pdf formatu nalazi program konferencije.

Nadamo se da ćete se svi odazvati i podržati prvu zajedničku konferenciju Studentskog zbora i Visoke tehničke škole u Bjelovaru.

Organizacijski tim konferencije

Konferencija "Obrazovanje, inovativnost, poduzetništvo" / 0.3 MiB /

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content