Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Gradonačelnik Antun Korušec zatvorio Bjelovarsko kulturno ljeto 2012.

Gradonačelnik Antun Korušec zatvorio Bjelovarsko kulturno ljeto 2012. Nastupili su KUD "Turanovac", Turanovac, KUD "Ljuba voda" Ljubešćica i KUD "Bjelovar", 31. kolovoza 2012, središnji gradski park FOTO: Dubravka Dragičević

Uz organizaciju raznih zbivanja u bjelovarskom muzeju i knjižnici te raznim sportskim zbivanjima, i Zajednica udruga u kulturi Grada Bjelovara zaslužna je za organizaciju raznih sadržaja za ljetni period. Manifestacija je nazvana Bjelovarsko kulturno ljeto. Program se odvija u središnjem gradskom parku svakog petka navečer puna dva ljetna mjeseca.

Završnica Bjelovarskog kulturnog ljeta u petak je, 31. kolovoza 2012. godine protekla svečano i veselo, pjesmom i plesom. Nastupili su KUD “Turanovac”, Turanovac, KUD “Ljuba voda” Ljubešćica i KUD “Bjelovar”.

Zatvarajući ovogodišnje Bjelovarsko kulturno ljeto gradonačelnik Grada Bjelovara Antun Korušec svima koji su sudjelovali, a bilo je tu 600 izvođača, srdačno se zahvalio. Napomenuo je da je Grad Bjelovar pokrovitelj ove manifestacije koju, vrlo uspješno, već treću godinu organizira Zajednica udruga u kulturi na čelu s predsjednicom Brankicom Janči. Naglasio je da je Bjelovarsko kulturno ljeto dobilo i međunarodni karakter jer je ovo ljeto na njemu nastupalo oko 50 izvođača iz Češke.

Ljiljana Balažin
FOTO: Dubravka Dragičević

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content