Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Lidl trgovina na Slavonskoj cesti u Bjelovaru ponovno otvorila svoja vrata

Gradonačelnik Grada Bjelovara Antun Korušec svečano otvorio novoizgrađenu trgovinu Lidl u Bjelovaru, 3. listopada 2016. FOTO: Dubravka Dragičević www.bjelovar.hr

Gradonačelnik Grada Bjelovara Antun Korušec u ponedjeljak je, 3. listopada 2016. godine svečano otvorio novoizgrađenu trgovinu Lidl u Bjelovaru.

Lidl trgovina u Bjelovaru je od 2006. godine. Nakon rušenja starog prostora na Slavonskoj cesti 12 u Bjelovaru, izgrađena je na istom mjestu nova Lidlova trgovina. Prema riječima Lidlovih zaposlenika prostor je izgrađen na energetski učinkovit i efikasan način, izložbeni prostor je prostraniji i pregledniji.

U svom obraćanju na svečanom otvorenju, gradonačelnik Antun Korušec je rekao da se Lidlova trgovina nalazi u Poslovnoj zoni Jug, jednoj od tri poslovne zone u Bjelovaru. Grad Bjelovar je puno uložio u sve tri poslovne zone koje su potpuno komunalno izgrađene. Radi se o 37 milijuna kuna. Zone se prostiru na 82,34 hektara i u njima je posljednjih godina mjesto pronašlo 30 poduzetnika koji trenutno zapošljavaju 631 radnika. Zona Jug prostire se na 37 hektara, 16 poduzetnika koji zapošljavaju 403 radnika.

Ljiljana Balažin
FOTO: Dubravka Dragičević

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content