Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Mjesta koja nisu u samom središtu Bjelovara vrlo su nam važna

Grad Bjelovar redovito ulaže u prigradska naselja i naselja izvan samoga središta Bjelovara. Posebice važno je istaknuti kako se sve odvija s predstavnicima mjesnih odbora, meštanima određenoga područja, te se na temelju dogovora donose odluke o prioritetima vezano za ulaganja.

Spomenut ćemo samo neka od njih. Obnovljene su područne škole u u Velikoj Cigleni, Ždralovima, Gudovcu, Velikom Korenovu, Novim Plavnicama te Gornjim Plavnicama. U Radničkom naselju i Cigleni napravljena su nova dječja malonogometna igrališta, asfaltirane su ceste u Galovcu, Gornjem Tomašu, Letičanima, Hrgovljanima, obnovljen je dom u Zvijercima, radi se kanalizacija u Trojstvenom Markovcu i na Križevačkoj cesti, obnovljene su klupske prostorije BŠK Brezovac i sportski teren NK Ždralovi, postavljena semaforizacija u Patkovcu i u Ulici Pere Biškupa. Grad nastavlja i dalje s ulaganjima i, ono što je najvažnije, slušati svoje građane i njihove potrebe.

Posljednji primjer koji govori tomu u prilog je nabava traktorske kosilice za održavanje nogometnoga igrališta za NK Obrovnicu, što je bila želja toga kluba. Također, u Prespi se asfaltira ispred društvenoga doma, a priprema za asfaltiranje izvršena je i ispred DVD-a Nove Plavnice – Križevačka cesta, koji u svom radu okupljaju 30-ero djece.

Vrlo su nam važna mjesta koja nisu u samome središtu Bjelovara – poručio je Igor Brajdić, zamjenik gradonačelnika Bjelovara.

Dodao je i kako je svjestan da još postoje brojni problemi, no ističe da ih rješavaju redom, jedan po jedan.

Podijeli s prijateljima!
Back to top