NA OBNOVLJENOM DIJELU KORZA USKORO NOVA KOMUNALNA OPREMA

Na obnovljenom dijelu korza, od Gimnazije do početka parka, uskoro će osvanuti različite klupe, koševi za otpad, koševi za selektiranje otpada, žardinjere.

Vrijednost opreme za taj dio korza iznosi 33.087,50 EUR, a Ministarstvo prostornog uređenja, gradnje i državne imovine, putem natječaja, Gradu Bjelovaru je za tu namjenu odobrilo 10.700,00 EUR.

Zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić tim je povodom posjetio bjelovarsku tvrtku Metalac d.o.o., koja je putem javne nabave dobila posao opremanja korza. Istaknuo je zadovoljstvo što je taj posao povjeren upravo domaćoj tvrtki koja zapošljava naše sugrađane. Dodao je i da se pazi na svaki detalj te da se usput ispravljaju nepravilnosti kako bi sve bilo kako treba.
Prva komunalna oprema na korzo bi trebala biti postavljena već za dva tjedna, otkrio je vlasnik tvrtke Metalac d.o.o. Dragan Dujmović.

Kada sve bude gotovo, na čitavom korzu ukupno će biti postavljeno šest kružnih klupa, pet trokutastih klupa, četiri linijske klupe, 108 žardinjera za cvijeće, deset koševa za komunalni otpad i pet za selektiranje otpada.

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content