Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Novogodišnji obilazak dežurnih službi

U jutarnjim satima prvog dana 2018. godine gradonačelnik Dario Hrebak i zamjenica Valna Bastijančić Erjavec, zajedno s predstavnicima Županije, posjetili su dežurne službe.

Obilazak je počeo posjetom Zavoda za hitnu medicinu Bjelovarsko-bilogorske županije gdje su ih dočekali ravnatelj Zavoda Stjepan Matoš i dežurna liječnica mr. sc. Zlata Ileković-Pejić. Potom je uslijedio posjet rodilištu Opće bolnice Bjelovar gdje su predstavnici Grada darivali prvorođeno dijete u novoj godini, malog Matea Sovara iz Velike Barne pokraj Grubišnog Polja. Kao i svake godine, Grad je majci prve bebe tom prilikom darovao košaru s pelenama i zlatnu narukvicu za uspomenu. Domaćin predstavnicima Grada i Županije bio je prim. dr. sc. Tibor Toth.

Obilazak je nastavljen posjetom Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske gdje ih je ugostio voditelj Operativnog komunikacijskog centra PU bjelovarsko-bilogorske Dražen Štajduhar.

Za kraj obilaska posjetili su Vatrogasnu zajednicu Bjelovarsko-bilogorske županije gdje je čelnike dočekao zapovjednik Vatrogasne zajednice BBŽ-a Željko Mesec te zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe grada Bjelovara Davor Đalog. Tom prilikom izvijestili su kako je novogodišnja noć prošla relativno mirno, što se ne bi moglo reći za novogodišnje jutro, kada je u Velikim Sredicama u požaru, nažalost, smrtno stradala jedna osoba.
FOTO: Branka Sobodić, Bjelovar Info medij

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content