Puno se radi na dobrobit naših građana, puno je projekata, ideja i zamisli koje je ukratko nemoguće ispričati. Grad Bjelovar ide smjerom koji smatra važnim za budućnost te velikim potencijalom u današnje vrijeme koji može pomoći u ostvarivanju velikih projekata važnih za boljitak lokalne zajednice. Riječ je o povlačenju novca iz EU i nacionalnih fondova.

Grad Bjelovar tako svakodnevno prijavljuje različite projekte na fondove Europske unije, kao i one koje financira država. Na tome radi tim mladih, visokoobrazovanih ljudi koji imaju iskustva u pisanju projekata, a njihov rad u samo nekoliko mjeseci polučio je brojne uspjehe. Dalje idemo vrlo ambiciozno i agresivno prijavljujući što više projekata kojima možemo poboljšati standard građana. Želimo surađivati s različitim institucijama, ustanovama, udrugama, s kojima bi ostvariti partnerski odnos, ali i jedni drugima pomogli u ostvarivanju zajedničkih ciljeva.

Kandidiranje projekata ići će zasigurno i u smjeru kako bi naš grad postao grad u kojemu su nove tehnologije prihvatljive i olakšavaju život građanima. I na tom polju već su napravljeni veliki pomaci. Dobre ideje nalaze i uvijek će naći svoje mjesto u planovima Grada Bjelovara kako bi to pomaci bili još veći i još bolji. Neke od naših ideja, projekata koji su kandidirani na brojne fondove – one realizirane, ali i one u evaluaciji možete pogledati na poveznicama koje vam donosimo.

Realizirani EU projekti

EU projekti u provedbi

Back to top
Skip to content