PRIJAVITE SE NA RADIONICE U SKLOPU PROJEKTA inGOV

U sklopu projekta inGOV, kojega Grad Bjelovar provodi u suradnji s Tehnološkim parkom, održat će se radionice za građane. Građani će imati priliku isprobati nova rješenja, uključujući chatbot, odnosno virtualnog pomoćnika kojega izrađuje zagrebačka tvrtka Point Jupiter. Podsjetimo, riječ je o pilot projektu umjetne inteligencije u smislu pomoći građanima u korištenju sadržaja na internetskoj stranici Grada Bjelovara. Sadržaj stranica tako će biti dostupniji svim građanima, od mladih do umirovljenika, a želja je pojednostaviti pristup svim digitalnim uslugama Grada. Građani će na radionicama svojim prijedlozima i komentarima omogućiti izgradnju još kvalitetnijih digitalnih usluga koje nudi Grad Bjelovar.

Radionice će se tako održati sljedeći tjedan u Velikoj vijećnici Grada Bjelovara. U srijedu, 16. studenoga, u 9 sati predviđena je radionica za organizacije civilnog društva, odnosno udruge, te za umirovljenike. Isti dan u 10 sati počinje radionica za sve ostale zainteresirane građane.   

Prijave se zaprimaju do ponedjeljka, 14. studenoga, i to na mail: dvukmanic@tpbj.hr .

Projekt inGOV se u stopostotnom iznosu financira novcem iz Europske unije iz programa Horizon 2020., koji je općenito vezan uz digitalizaciju javne uprave te pružanje kvalitetnijeg servisa građanima. Ukupna vrijednost projekta je 3 milijuna i 287 tisuća eura, od čega je vrijednost bjelovarskoga projekta 128 tisuća i 750 eura.

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content