Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Snježana i Goran Tribuson na Bjelovarskom kulturnom ljetu

Snježana i Goran Tribuson na Bjelovarskom kulturnom ljetu, 6. lipnja 2016., paviljon na središnjem gradskom parku FOTO: Dubravka Dragičević www.bjelovar.hr

U sklopu Večeri s poznatim Bjelovarčanima koje su na Bjelovarskom kulturnom ljetu organizirane u povodu 260 godina grada, u srijedu 6. lipnja 2016., gostovali su Snježana i Goran Tribuson.

Naša poznata redateljica i književnik oduševili su stotinjak prisutnih Bjelovarčana podijelivši s njima detalje svoga odrastanja u rodnome gradu, ali i uspjehe na poslovnom planu. Anegdote, poput one gdje su gledali prvi televizor u boji, koju su glazbu slušali, s kim su se sve družili pa do činjenica kako je život u Bjelovaru djelovao na njihov profesionalni rad te kako je to kada brat i sestra surađuju na različitim projektima, samo su mali dio zanimljive i duhovite večeri na paviljonu u središtu grada.

Mene je Bjelovar oduvijek vukao i kada god me zovu, uvijek dođem. Kada negdje odrastete, određeni ste gradom u kojemu ste odrasli, ljudima koji vas okružuju, vašim roditeljima koji su vas odgojili, sve su to biljezi kojima se stalno vraćate u životu, tako se i ja stalno vraćam Bjelovaru, rekao je Goran Tribuson na susretu sa svojim sugrađanima.

Snježana Tribuson tom je prilikom otkrila da uskoro u Puli predstavlja svoj novi film „Sve najbolje“, za koji je već u dogovorima da ga među prvima vide i Bjelovarčani.

U publici su bili i predstavnici Grada Bjelovara, gradonačelnik Antun Korušec i njegove zamjenice Lidija Novosel i Jasna Višnjević. Na kraju druženja, gradonačelnik je Snježani Tribuson, kao znak pažnje, uručio cvijeće, a zamjenica Novosel Goranu Tribusonu majicu s koncerta Brucea Springsteena, održanoga dan ranije u Milanu. Večer s poznatim Bjelovarčanima moderirao je bjelovarski novinar Čedomir Rosić, koji poznatog brata i sestru poznaje još iz školskih dana.

Tekst: Kristina Turković
Foto: Dubravka Dragičević

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content