Svečano otvoren novouređeni mjesni dom u Obrovnici

Svečano otvoren novouređeni mjesni dom u Obrovnici

Gradonačelnik Grada Bjelovara Antun Korušec, sa zamjenicima i suradnicima, u četvrtak je, 19. siječnja 2012. godine simbolično otvorio novouređeni mjesni dom u Obrovnici.

Na svečanosti otvorenja predsjednica Mjesnog odbora Katica Ilics zahvalila je Gradu Bjelovaru na dogradnji i uređenju doma što, kako je rekla, mještanima Obrovnice puno znači.

Grad Bjelovar, pojasnio je gradonačelnik Antun Korušec, u svom djelokrugu rada planski uređuje i okolna naselja. Tako je uređenje doma u Obrovnici započelo 2010. godine nadogradnjom dvorane od 60 m2 na postojeći objekt. U drugoj fazi, 2011. godine, dvorana je uređena, te je postavljena nova stolarija, fasada te grijanje na cijelom objektu. Također, izgrađene su staze i prilaz domu. U sve to je Grad Bjelovar uložio 273 tisuće kuna.

No, to nije sve, rekao je gradonačelnik. U projektu vodoopskrbe podsustava JUG, gdje je do sada izvedeno preko 12 tisuća metara vodovoda, u 2012. godini planirani su radovi i na vodoopskrbi u Obrovnici i Malom Korenovu. Početak radova predviđa se u ožujku,  a mještani već sada mogu prikupljati potrebnu dokumentaciju te podnositi zahtjeve za izdavanje Posebnih tehničkih uvjeta za priključivanje na vodoopskrbnu mrežu. Dodatne informacije o tome može dati izvođač radova, Komunalac d.o.o. Bjelovar.

Ljiljana Balažin
FOTO: Ljiljana Balažin

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content