Tokić d.o.o. kupio parcelu u zoni Jug

Da je Bjelovar zanimljiv grad za ulaganje i razvoj poslovnih ideja, potvrđuje i posljednji primjer. Naime, lider u prodaji automobilskih dijelova na hrvatskom tržištu, tvrtka Tokić d.o.o., kupila je gradsku parcelu u Poslovnoj zoni Jug, veličine 3454 m2.

Potvrđeno je to i potpisivanjem kupoprodajnoga ugovora između gradonačelnika Grada Bjelovara Darija Hrebaka i člana Uprave trgovačkog društva Tokić d.o.o. Ivana Šantorića u ponedjeljak, 27. svibnja 2019. u uredu bjelovarskoga gradonačelnika.

Prodaja gradskoga zemljišta izvršena je putem Javnoga natječaja na koji se javila samo tvrtka Tokić, a prodano je po cijeni od 237.000,00 kuna. Prema riječima Ivana Šantorića, u tvrtci su procijenili da u Bjelovaru postoji potencijal za razvoj posla te su se odlučili za greenfield investiciju, odnosno da će graditi prodajno-logistički objekt veličine oko 1200 m2. Značit će to, kaže, i 15 do 20 novih radnih mjesta.

Potpisivanju ugovora prisustvovao je i Ilija Tokić, vlasnik i predsjednik Nadzornog odbora tog trgovačkog društva iz Sesveta koji je istaknuo izvrsnu suradnju s Gradom Bjelovarom te vrlo brzo rješavanje cijele priče, u samo dva mjeseca. Vjeruje da će s gradnjom objekta biti gotovi kroz godinu dana.

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content