Uređena Ulica Milana Šufflaya u Bjelovaru

Gradonačelnik i suradnici obišli novouređenu Ulicu Milana Šufflaya u sjevernom dijelu Bjelovara, 30. srpnja 2014. FOTO: Ljiljana Balažin www.bjelovar.hr

Uz veliko zadovoljstvo stanovnika, uređenje Ulice Milana Šufflaya je završeno.

Gradonačelnik Grada Bjelovara Antun Korušec sa zamjenicom Jasnom Višnjević i pročelnikom za graditeljstvo i komunalne djelatnosti Ivicom Markovinovićem te predstavnici izvođača radova Komunalca i Poduzeća za ceste obišli su u srijedu, 30. srpnja 2014. godine, novouređenu ulicu u sjevernom dijelu Bjelovara.

Radovi su obuhvaćali rekonstrukciju plinske distributivne mreže u vrijednosti 150 tisuća kuna koju je izvršio Elektrometal-distibucija d.o.o. Nakon toga izvršena je rekonstrukcija kanalizacije zajedno s priključcima (35 priključaka) u vrijednosti 800 tisuća kuna koju je izveo i financirao bjelovarski Komunalac, sredstvima amortizacije.

U rekonstrukciju kolnika u cijeloj širini s izgradnjom novog kolnika, parkirališta s jedne strane kolnika (ukupno 20 parkirnih mjesta), izgradnjom obostranih pješačkih staza, zelenog pojasa i dvosmjernom biciklističkom stazom, Grad Bjelovar je izdvojio 1.400.000,00 kuna. Radove je izvodilo Poduzeće za ceste d.o.o. Bjelovar.

Ove osnovne informacije novinarima je dao gradonačelnik Antun Korušec te dodao da 406 metara uređene Ulice Milana Šufflaya je nastavak uređenja sjevernog dijela grada koji je sve ljepši i poprima moderan, urbani štih te kvalitetnim uređenjem dobiva na vrijednosti. Dodao je da je u ulici preostalo još jedino urediti zelenu površinu i posaditi drveće, što će se dovršiti u jesen.

Gradonačelnik Antun Korušec zahvalio se Stevi i Rozi Đurđević na gostoprimstvu. Oni su u toj prigodi, za sve prisutne, priredili zakusku u novouređenoj ulici, ispred Dječjeg vrtića Pinokio.

Ljiljana Balažin
FOTO: Ljiljana Balažin

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content