Vrtićarci posjetili Gradsku upravu uoči Dana Grada

Četrdesetak djece Dječjeg vrtića Bjelovar i Dječjeg vrtića „Osmijeh“ u utorak je, 27. rujna 2016., sa svojim odgajateljicama i ravnateljicama Annom Lauš te Marinom Valentić Hehet, posjetilo Gradsku upravu Grada Bjelovara FOTO: Dubravka Dragičević www.bjelovar.hr

Četrdesetak djece Dječjeg vrtića Bjelovar i Dječjeg vrtića „Osmijeh“ u utorak je, 27. rujna 2016., sa svojim odgajateljicama i ravnateljicama Annom Lauš te Marinom Valentić Hehet, posjetilo Gradsku upravu. Povod je bio Dan Grada Bjelovara, Dan bjelovarskih branitelja i 260. rođendan Bjelovara.

Pozdravili su ih čelnici Grada, gradonačelnik Antun Korušec i zamjenice Lidija Novosel i Jasna Višnjević. Gradonačelnik im je zaželio dobrodošlicu, rekao im najvažnije činjenice o Gradu Bjelovaru i zaželio im da budu sretni u životu.

Obratila im se i zamjenica Lidija Novosel koja ih je upoznala s kandidaturom Grada za status „Grad – prijatelj djece“, koji se očekuje do kraja godine.

Djeca su čestitala čelnicima Dan Grada uz ručno izrađene čestitke te im na kraju i zapjevala poznatu dječju pjesmu „Djeca Bjelovara“.

Tekst: Kristina Turković
FOTO: Dubravka Dragičević

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content