ZAMJENIK GRADONAČELNIKA IGOR BRAJDIĆ NAJAVIO DANE MEDA I GLAZBENI PROGRAM U POVODU DANA GRADA BJELOVARA I DANA BJELOVARSKIH BRANITELJ

Već tradicionalno, u povodu Dana Grada i Dana bjelovarskih branitelja, u središtu grada predstavit će se pčelari u sklopu manifestacije Dani meda – pčelari Gradu Bjelovaru. Manifestacija se održava od 23. do 25. rujna i primjer je izvrsne suradnje naših pčelara i Grada koji im svake godine osigurava vrijedne potpore, istaknuo je zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić te je dodao da je ove godine potpore, u vrijednosti od 150 tisuća kuna, dobilo 60 pčelara. Predstavnici pčelarske udruge Bilogora-Bjelovar, predsjednik Goran Pranjić i Vera Marušić naglasili su da će se prvoga dana manifestacije održati i pčelarska radionica u kojoj će sudjelovati učenici trećih razreda bjelovarskih osnovnih škola tako da Dani meda imaju i obrazovni karakter. Uz pčelare, na korzu će za vikend izlagati i ostali domaći proizvođači, a kućice i štandovi radit će od 9 do 20 sati.

Također, organiziran je i zabavni program u povodu Dana Grada i Dana bjelovarskih branitelja, rekao je zamjenik Brajdić. U subotu, 24. rujna, na paviljonu će zasvirati grupa Vatra od 21 sat. Predgrupa im je grupa Les, a u nedjelju, 25. rujna će nastupiti Karo band u 20 sati. Na sam Dan Grada Bjelovara i Dan bjelovarskih branitelja, u četvrtak 29. rujna, od 20 sati građane će zabavljati Slavonske lole.

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content