Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Svečano otvoren novouređeni prostor u potkrovlju I. osnovne škole u Bjelovaru

Svečano otvoren novouređeni prostor u potkrovlju I. osnovne škole u Bjelovaru, 28. rujna 2012. FOTO: Ljiljana Balažin

U petak, 28. rujna 2012. godine svečano je otvoren novouređeni prostor u potkrovlju I. osnovne škole u Bjelovaru.

Grad Bjelovar uredio je potkrovlje sa šest novih učionica. Tako je nakon II. osnovne škole Bjelovar, gdje je jednosmjenska nastava počela prošle godine, završen projekt uređenja potkrovlja u I. osnovnoj školi. Time je osigurana jednosmjenska nastava i u toj školi za što je Grad Bjelovar izdvojio 1.710.000,00 kn.

Na svečanosti otvorenja, koju su uljepšali sami učenici svojim nastupima, došli su predstavnici Grada Bjelovara gradonačelnik Antun Korušec, zamjenica gradonačelnika Đurđica Ištef Benšić te pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Stjepan Grula. Svečanosti su nazočili i predstojnica Ureda državne uprave Branka Saks sa suradnicima, ravnatelji drugih škola, izvođači radova te nadzorna inženjerka Ljubica Carek.

Izaslanica ministra znanosti, obrazovanja i sporta Ankica Nježić, pomoćnica ministra i viša savjetnica Službe za kapitalne investicije, proračun i računovodstvo Gordana Tatalović također su nazočile svečanosti.  Pomoćnica ministra obratila se prisutnima na svečanosti te je s domaćinima obišla uređeno potkrovlje.

Gradonačelnik Grada Bjelovara Antun Korušec na svečanosti je, uz ostalo, rekao da Grad ulaže znatna sredstva u investicije, tekuće i investicijskog održavanje škola, kako matičnih tako i područnih škola. U periodu od 2000. godine Grad Bjelovar je za kapitalne investicije te tekuće održavanje školskih objekata uložio oko 27 milijuna kuna.

Ljiljana Balažin i Inka Ševerdija
FOTO: Ljiljana Balažin

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content