BJELOVARČANI SE NATJEČU, ALI I PRIDRUŽJU HUMANITARNOJ UTRCI

Bjelovarčani se pridružuju humanitarnoj utrci Wings For Life World Run 2023. koja se istovremeno trči diljem svijeta radi prikupljanja sredstava za istraživanje liječenja bolesti i oštećenja leđne moždine. Utrka se održava 7. svibnja u Zadru, s početkom u 13 sati po lokalnom vremenu. Atletski klub Bjelovar organizator je puta u Zadar, a Grad Bjelovar pokriva trošak autobusa, rečeno je to na konferenciji za novinare na kojoj su sudjelovali zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić i predsjednik Atletskog kluba Bjelovar Nikola Kovaček. Na Wings for Life World Run zajedno sudjeluju natjecatelji u kolicima i trkači; profesionalci i rekreativci. Utrka je to u kojoj ne postoji ciljna linija, već presretačko vozilo lovi vas! 

Na konferenciji za novinare bili su i predsjednik bjelovarskog Športsko–plesnog kluba ”H–8” Dragutin Hubak i Iva Hajtić, trenerica mažoretkinja koja i sam nastupa. Naime, kadetkinje i juniorke u formacijama, solo i duo natječu se na Državnom prvenstvu 6. i 7. svibnja u Biogradu na moru u mažoret plesu. Grad Bjelovar i za naše natjecateljice pokriva trošak autobusa. Neka im je sretno!

Zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić podsjetio je da se približava i bjelovarska utrka dobre zabave FUN RUN koja će se održati 10. lipnja u organizaciji Atletskog kluba Bjelovar i Grada Bjelovara kao suorganizatora. ❗️Prijave su otvorene na slijedećem linku: https://stotinka.hr/hrv/dogadjaj/1977

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content