Uskoro počinje 9. BOK FEST u Bjelovaru

Najava BOK Festa 2011.

U četvrtak, 21. travnja 2011. godine u uredu gradonačelnika Grada Bjelovara održana je konferencija za novinare o događanjima i predstavama ovogodišnjeg BOK FEST-a

Gradonačelnik Grada Bjelovara Antun Korušec sa zamjenicom Đurđicom Ištef Benšić te pročelnikom za društvene djelatnosti Stjepanom Grulom, Mirjana Pacas, ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta, organizatorica BOK FEST-a te Tihomir Vondra, tehnički realizator BOK FEST-a koji je i u organizaciji humanitarnog koncerta, novinare su obavijestili o događanjima i predstavama ovogodišnjeg BOK-a. Zbog glumačkih obaveza umjetnički direktor Goran Navojec, selektor predstava, nije mogao nazočiti konferenciji za novinare.

Deveti po redu festival Bjelovarski odjeci kazališta, BOK FEST, otvara kazalište Kerempuh u petak, 6. svibnja predstavom Čudo u Poskokovoj Dragi. Predstava će se održati u Školsko-športskoj dvorani na Poljani dr. Franje Tuđmana u Bjelovaru. BOK FEST završava 13. svibnja 2011. godine predstavom HNK Osijek Leda koja će se održati u Domu kulture.

Uvertira BOK FEST-u je humanitarni koncert kojega organizira novoosnovana Udruga oboljelih od cistične fibroze Grada Bjelovara „DAH“. Na koncertu nastupaju Gibonni, Urban & 4, Vatra te gosti s BOK festa Zrinka Cvitešić, Mila Elegović, Vedran Mlikota, Boris Mirković, Mario Petreković, Hot stuff, Chishche lishche. Koncert će se održati u četvrtak 5. svibnja 2011. godine u 20 sati u Školsko-športskoj dvorani u Bjelovaru. Prihod je namijenjen Udruzi oboljelih od cistične fibroze Grada Bjelovara „DAH“. Ulaznice su 50,00 kuna i mogu se kupiti u Caffe baru Art, Caffe baru Carpe Diem te Caffe baru Petar Pan. Ulaznice će se moći kupiti i u BOK kiosku.

Naime, prodaja karata za BOK FEST počinje u srijedu, 27. travnja, kao i svake godine u BOK kiosku na Korzu (pored fontane).

Iako je ranije spomenuto da ove godine neće biti tradicionalnog humanitarnog rukometnog BOK turnira, taj rado gledani sportski događaj ipak će biti organiziran u nedjelju, 8. svibnja 2011. godine. Organiziraju ga sami rukometaši, veterani bjelovarskog rukometnog kluba.

Ljiljana Balažin
FOTO: Dubravka Dragičević

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content