Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Božićno darivanje djece 2014.

Gradonačelnik Antun Korušec sa zamjenicama Lidijom Novosel i Jasnom Višnjević te predsjednica Gradskog vijeća Vanja Posavac podijelili su u petak, 19. prosinca 2014. godine prigodne poklone djeci za nadolazeće blagdane FOTO: Dubravka Dragičević www.bjelovar.hr

U susret Božiću, prema dugogodišnjoj tradiciji Grada Bjelovara, gradonačelnik Antun Korušec sa zamjenicama Lidijom Novosel i Jasnom Višnjević te predsjednica Gradskog vijeća Vanja Posavac podijelili su u petak, 19. prosinca 2014. godine prigodne poklone djeci za nadolazeće blagdane.

Poklone su dobila djeca s invaliditetom i djeca roditelja s invaliditetom koji su članovi Udruge invalida (prema popisu Udruge invalida), djeca čiji su roditelji korisnici pomoći za uzdržavanje, djeca smještena u obitelji udomitelja (prema popisu Centra za socijalnu skrb) te djeca prema popisu Udruge Roma Grada Bjelovara.

Nakon predstave Bjelovarskog kazališta “Potraga za Djedom Mrazom” u Domu kulture podijeljeno je 420 poklona, na veliku radost bjelovarskih mališana.

Ljiljana Balažin
FOTO: Dubravka Dragičević

Podijeli s prijateljima!
Back to top