Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Business Café po prvi puta i u Bjelovaru

NAJAVA: Business Cafe po prvi puta i u Bjelovaru - 18. studenog 2015., u 18:00 sati, u velikoj vijećnici Grada Bjelovara, Trg E. Kvaternika 2

Najpopularnije poslovno okupljanje malih poduzetnika i onih koji to žele postati u regiji stiže i u Bjelovar, i to 18. studenog 2015., u 18:00 sati, u velikoj vijećnici Grada Bjelovara, Trg E. Kvaternika 2.

Okupljenim poduzetnicima i onima koji to žele postati uvodnom riječju će se obratiti gradonačelnik Grada Bjelovara gospodin Antun Korušec i objasniti napore Grada u poticanju poduzetništva te istaknuti mogućnosti za ulaganja.

Gosti poduzetnici koji će s nama podijeliti svoju poduzetničku priču su gospodin Darko Crha, vlasnik DATA LINK-a i gospođa Ivanka Štedul, vlasnica bjelovarskog novinskog lista Bjelovarac Novi.

Na kraju će se prisutnima obratiti i gospođa Ariana Vela, iz tvrtke EU PROJEKTI, koja će kratko predstaviti mogućnosti financiranja poduzetništva iz EU fondova.

Nakon više od pet godina zaredom Business Café prerastao je u mjesto gdje slušanjem pozitivnih uspješnih poduzetničkih priča dobivamo inspiraciju i ohrabrenje za pokretanje i uspjeh u vlastitom poslu i gdje putem networkinga sklapamo nova poslovna prijateljstva i poslove. Poslovanje je putem licence prošireno u 5 zemalja regije.

Događanje u Bjelovaru besplatno je za sve sudionike jer je organizirano u sklopu projekta PR(A)VI PUT U BIZNIS, koji je sufinanciran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda u okviru natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava „Obrazovanje za poduzetništvo i obrt“.

Ulaz je besplatan uz obaveznu prijavu na https://www.entrio.hr/event/business-cafe-u-bjelovaru-2772.

Kontakt podaci:

Zaokret d.o.o.
www.zaokret.com
Kristina Ercegović, MBA
e-mail: kristina@zaokret.com
mob: 091 1555 228

DISCLAIMER:

Business Café u Bjelovaru - Disclaimer
Business Café u Bjelovaru – Disclaimer

 

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content