Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ciglena dobila novo dječje igralište i sportski teren

Ciglena je dobila novo dječje igralište i sportski teren, a ukupna vrijednost radova je oko 300 tisuća kuna. Ciglenu je posjetio i gradonačelnik Dario Hrebak sa svojim zamjenikom Igorom Brajdićem i suradnicima. / 11. prosinca 2018. FOTO: Grad Bjelovar https://www.bjelovar.hr/

Dovršeno je dječje igralište i sportski teren u Cigleni. Nalaze se odmah do tamošnje osnovne škole kojoj će to puno značiti za nastavu tjelesnog odgoja, a koristit će ih i ostala djeca toga mjesnog odbora. Vrijednost radova je oko 300 tisuća kuna.

Ciglenu je jučer, 12. prosinca 2018., posjetio i gradonačelnik Dario Hrebak sa svojim zamjenikom Igorom Brajdićem i suradnicima kako bi se uvjerili da su svi radovi dovršeni. Gradonačelnik je istaknuo kako je ovakvo ulaganje bilo potrebno jer djeca nisu imala gdje boraviti te su nastavu tjelesnoga održavala na parkiralištu. Također, istaknuo je kako Grad skrbi o 40 igrališta na svom području, a za njihovo održavanje u proračunu je osigurano oko 150 tisuća kuna. Područnu školu u Cigleni uskoro očekuje i energetska obnova što je još jedno ulaganje u taj mjesni odbor, podsjetio je gradonačelnik.

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content