Predstavljen e-portal CEF

Antun Korušec, gradonačelnik Grada Bjelovara, Goran Šegić, Sonja Novak, pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo Grada Bjelovara i Ivan Karačony - Predstavnici Stentor zadruge predstavili e-portal CEF, 29. svibnja 2013., ured gradonačelnika Grada Bjelovara FOTO: Dubravka Dragičević www.bjelovar.hr

Predstavnici Stentor zadruge Goran Šegić i Ivan Karačony su u srijedu, 29. svibnja 2013. godine kratko prezentirati tijek projekta besplatnog oglašavanja poslovnih subjekata na e-portalu, a u koji se uključio i Grad Bjelovar.

Gradonačelnik Grada Bjelovara Antun Korušec prije dvadesetak dana potpisao je Ugovor sa Stentor zadrugom za zakup reklamnog prostora na e-portalu CEF (Central e-fairs). Time je omogućeno trgovačkim društvima, obrtima, zadrugama, obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima i drugim poslovnim subjektima na području Grada Bjelovar besplatno oglašavanje na tom e-portalu.

Od 15. svibnja 2013. godine, kada je ugovor potpisan, stotinjak obrta registriralo se na e-portal. Na portalu je trenutno registrirano najviše malih obrta, a svi OPG-i koji su registrirani su ujedno i certificirani. Gradu Bjelovaru posebno je važna promidžba poljoprivrednog sektora radi uspostavljanja svojevrsne agrokarte kako bi i turisti znali pronaći adrese OPG-a.

Zakup za oglasni prostor se daje na standardnom e-štandu e-portala CEF, web stranice na URL-u http://www.cef.hr. Prostor se daje u zakup isključivo radi omogućavanja besplatnog reklamiranja svih poslovnih subjekata s područja Grada Bjelovara. Od jeseni Zadruga će promovirati portal na razini cijele države.

Grad Bjelovar je za zakup od 15. svibnja 2013. do 15. kolovoza 2014. godine osigurao osamnaest tisuća kuna.

Ljiljana Balažin i Anamarija Zglavnik
FOTO: Dubravka Dragičević

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content