Grad Bjelovar uskoro bez makadamskih cesta

Grad Bjelovar nastavlja s radovima na održavanju ulica. Ovih dana asflatirane su i neke sporedne ulice u bjelovarskim naseljima, koje do sada uopće nisu imale asfalt pa su prašina i blato bili svakodnevnica stanovnika koji tamo žive. Riječ je o tri ulice u Hrgovljanima – Svetozara Borojevića, Kralja Petra Svačića i Matije Divkovića, ukupne dužine 515 metara. Vrijednost investicije je 325.000,00 kuna.

Također, asfaltirano je i 1500 metara ceste u Cigleni, dio glavne i dvije sporedne ulice, za što je Grad izdvojio 1.187.500,00 kuna.

Obilazeći novo asfaltirane ulice gradonačelnik Grada Bjelovara Dario Hrebak je rekao:

  • Želimo da i mještani u ruralnim područjima žive u normalnim uvjetima. U 21. stoljeću ne smije biti neasfaltiranih ulica u Gradu Bjelovaru i to planiramo riješiti u nekih godinu dana, a ova cesta u Cigleni dokaz je da brinemo i o rubnim, ruralnim područjima Grada, ne samo o samom Bjelovaru – istaknuo je gradonačelnik Dario Hrebak prilikom obilaska netom završenih radova.

Pročelnik Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i uređenje prostora Ivica Markovinović dodao je podatak da je na području Grada ostalo još desetak kilometara neasfaltiranih cesta.

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content