Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Održana humanitarna radionica „Pisanicom do Uskrsa“

Održana humanitarna radionica „Pisanicom do Uskrsa“, 19. ožujka 2016., Centar udruga Grada Bjelovara FOTO: Dubravka Dragičević www.bjelovar.hr

Zajednica udruga u kulturi Grada Bjelovara i Likovno udruženje Bjelovar, u subotu 19. ožujka 2016. u Centru udruga, održali su humanitarnu radionicu „Pisanicom do Uskrsa“. Dvadesetak umjetnika-amatera izrađivalo je uskrsne ukrase u različitim tehnikama-lijepljenjem, bojanjem, oslikavanjem.

Radionicu je posjetio i bjelovarski gradonačelnik, Antun Korušec, sa svojim zamjenicama, Lidijom Novosel i Jasnom Višnjević, te čestitao sudionicima radionice na izrađenim ukrasima, kao i na svim umjetninama koje su do sada napravili. Gradonačelnik je rekao kako će Grad Bjelovar pomagati koliko može financijski i pronalaziti potreban prostor za brojne radionice koje Zajednica udruga u kulturi Grada Bjelovara i Likovno udruženje Bjelovar održavaju. Dodao je i kako će uskrsni ukrasi izrađeni na radionici biti darovani bjelovarskom Domu za odrasle osobe što će im sigurno uljepšati blagdane. Gradonačelnik Korušec na kraju je svima čestitao Uskrs i poželio još mnogo kreativnih radionica i umjetnina.

Predsjednica Zajednice udruga u kulturi Grada Bjelovara, Brankica Janči, zahvalila se Gradu Bjelovaru na podršci te istaknula kako bez nje ne bi bilo ni radionice „Pisanicom do Uskrsa“. Bjelovarskom gradonačelniku i njegovim zamjenicama čestitala je Uskrs darovavši im pisanice koje su izrađene na radionici.

TEKST: Kristina Turković
FOTO: Dubravka Dragičević

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content