Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Svečana podjela indeksa studentima Mehatronike i Sestrinstva (2011.)

Svečana podjela indeksa studentima Mehatronike i Sestrinstva

Svečano uručenje indeksa studentima prve godine stručnog studija Mehatronike i stručnog studija Sestrinstva održano je u ponedjeljak, 26. rujna 2011. godine u velikoj vijećnici Grada Bjelovara.

Studentima se na početku obratila Tatjana Badrov, donedavna v.d. dekanica Visoke tehničke škole u Bjelovaru. Antun Korušec, gradonačelnik Grada Bjelovara, uz pozdrave i čestitke studentima poručio da je ovo četvrta godina primanja nove generacije studenata Mehatronike. Studenti iz prve generacije su većinom diplomirali. Studij Sestrinstva je osnovano godinu dana kasnije i slijedeće godine ćemo imati prve prvostupnike Sestrinstva. Kako su upisi preko sustava državne mature u tijeku, procjena je da će nakon jesenskog upisa u prvu godinu biti upisano 56 studenata stručnog studija Mehatronike i 86 studenata stručnog studija Sestrinstva, tako da će ukupan broj aktivnih studenata Visoke tehničke škole u Bjelovaru u akademskoj 2011./2012. godini biti 481.

Prisutnima se obratio i novoizabrani dekan Visoke tehničke škole u Bjelovaru dr. sc.  Zoran Baus koji je stupio na dužnost 1. listopada 2011. godine. Upoznao je studente sa studijem te im savjetovao da redovito uče te im ponudio svesrdnu pomoć.

Studentima se obratio i dr. sc. Dubravko Habek, voditelj stručnog studija Sestrinstva, te Marko Miletić, stručni prvostupnik Mehatronike.

Na kraju je svakoj studentici i studentu svečano uručen indeks, uz čestitke i najljepše želje na njihovom akademskom putu.

Ljiljana Balažin
FOTO: Dubravka Dragičević

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content