Gradonačelnik primio polaznike Igraonice

Gradonačelnik primio polaznike Igraonice

Djeca predškolskog uzrasta, polaznici starije grupe Igraonice (Dječjeg odjela Narodne knjižnica Petar Preradović) i njihova voditeljica Snježana Berak izrazili su želju posjetiti Grad Bjelovar u povodu Dana Grada. Gradonačelnik Grada Bjelovara Antun Korušec sa suradnicima primio ih je u maloj vijećnici u srijedu, 28. rujna 2011. godine.

Dolazeći prvi puta u Gradsku upravu u posjet gradonačelniku i njegovim suradnicima djeca su pripremila slikovnicu „Gradonačelnik“ koju su poklonili Antunu Korušcu, gradonačelniku Grada Bjelovara. Unikatna slikovnica sastoji se od izjava i ilustracija djece, polaznika Igraonice koje su pretočene u simpatičnu priču.

Igraonica je kraći program za djecu predškolske dobi koja neprekidno djeluje već gotovo pune 32 godine. Okuplja dnevno zavidan broj djece, preko 60, u tri dobne skupine. Djeca u okrilju knjižnice, kroz igru i druženje s vršnjacima, uz slikovnice, knjige i igračke usvajaju socijalne, društvene i ostale vještine neophodne za njihov daljnji razvoj.

Ljiljana Balažin
FOTO: Dubravka Dragičević

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content