Nastavlja se zapošljavanje na javnim radovima (veljača 2013.)

Potpisani Ugovori o radu na određeno vrijeme s novom grupom od 18 osoba koje će 6 mjeseci raditi na javnim radovima, 6. veljače 2013, velika vijećnica Grada Bjelovara FOTO: Ljiljana Balažin www.bjelovar.hr

Gradonačelnik Grada Bjelovara Antun Korušec u srijedu je, 6. veljače 2013. godine potpisao Ugovore o radu na određeno vrijeme s  novom grupom od 18 osoba koje će 6 mjeseci raditi na javnim radovima. Ova skupina nezaposlenih osoba po socijalnom statusu zaposlit će se na društveno korisnim radovima.

Krajem 2009. godine Grad Bjelovar se uključio kao poslodavac u provođenju mjera Vlade Republike Hrvatske za zapošljavanje osoba na javnim radovima, a koje provodi i financira Hrvatski zavod za zapošljavanje. Sveukupno je do danas tako zaposleno 437 osoba.

Potpisivanju Ugovora u velikoj vijećnici Grada Bjelovara nazočili su i Ruža Hrga, v.d. predstojnica HZZ – Područnog ureda Bjelovar, zamjenica gradonačelnika Đurđica Ištef Benšić i Miroslav Šmit, stručni suradnik za socijalnu skrb i zadravstvo.

Ljiljana Balažin i Inka Ševerdija
FOTO: Ljiljana Balažin

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content