Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Jednokratne potpore udrugama iz društvenih djelatnosti

Jednokratne potpore udrugama koje se bave društvenim djelatnostima dobilo je 14 udruga za 15 projekata. Riječ je o ukupno 83 tisuće kuna koje su dodijeljene kao pomoć u ostvarenju različitih projekata i programa kojima je cilj upotpuniti događanja u gradu.

Ugovore s predstavnicima udruga potpisao je gradonačelnik Antun Korušec u ponedjeljak, 15. svibnja 2017., a prisustvovale su i zamjenice gradonačelnika Lidija Novosel i Jasna Višnjević.

Zamjenica za društvene djelatnosti Lidija Novosel napomenula je kako joj je drago da su se na Javni poziv javile različite udruge, koje imaju šarolik raspon djelovanja – od onih koje se bave djecom do branitelja. Dodala je kako udruge uljepšavaju život naših građana te im zaželjela da sve svoje projekte uspješno i provedu.

Jednokratne potpore dobili su: DVD Breza, DVD Nove Plavnice i Križevačka cesta, Fond Boža Tvrtković, Klub laringektomiranih osoba Bjelovar, Konjički klub Vinia, Liga protiv raka BBŽ, Orijentacijski klub Bjelovar, Sportska udruga Argo, Športsko ribolovno društvo Česma, Udruga hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a grada Bjelovara, Udruga Prvi hrvatski redarstvenik Podružnica BBŽ, Udruga roditelja djece s teškoćama u razvoju „Bjelovarski leptirići“, Udruga žena Gudovac i Zajednica Mađara grada Bjelovara.

Na Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu jednokratnih financijskih potpora udrugama iz sredstava Proračuna Grada Bjelovara za 2017. godinu, udruge se mogu i dalje prijavljivati i to do iskorištenja sredstava.

Tekst: Kristina Turković Lovrić
Fotografije: Dubravka Dragičević
 
Podijeli s prijateljima!
Back to top