Kineska kompanija zainteresirana za ulaganje u LED javnu rasvjetu u Bjelovaru

Gradonačelnik Grada Bjelovara Antun Korušec sa suradnicima primio je predstavnike kineske kompanije koja projektira, proizvodi, postavlja i održava proizvode za LED rasvjetu Wu Xi Tending Energy Conservation Co. Ltd.

U utorak, 24. siječnja 2012. godine gradonačelnik Grada Bjelovara Antun Korušec sa suradnicima primio je predstavnike kineske kompanije koja projektira, proizvodi, postavlja i održava proizvode za LED rasvjetu Wu Xi Tending Energy Conservation Co. Ltd.

Bjelovar je jedan od gradova kojeg su predstavnici ove kineske tvrtke odabrali posjetiti. Prezentirali su svoje proizvode, LED svjetiljke za javnu rasvjetu te ponudili suradnju u području primjene LED tehnologije u sustavu javne rasvjete.

Gradonačelnik Antun Korušec im je, uz izraze dobrodošlice, čestitao i  kinesku novu godinu u znaku Zmaja. Naglasio je da je Grad Bjelovar uvijek otvoren za nove ideje pod uvjetom da uvažavaju sve hrvatske zakone i propise.
 
Na sastanku je dogovoreno da će predstavnici kompanije poslati pismo namjere s detaljnijim tehničkim podacima i uvjetima za eventualnu suradnju.

Ljiljana Balažin
FOTO: Ljiljana Balažin

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content