Uskrs u Klubu „Bilogora“

Gradonačelnik Grada Bjelovara sa suradnicima posjetio Klub „Bilogora“ povodom Uskrsa 2016., 24. ožujka 2016. FOTO: Dubravka Dragičević www.bjelovar.hr

Tradicionalno, uz Pučku kuhinju i Dom za odrasle osobe, predstavnici Grada Bjelovara uoči blagdana posjećuju i Klub „Bilogora“, Udrugu osoba s intelektualnim teškoćama.

Tako su i ovaj put, u četvrtak 24. ožujka 2016., gradonačelnik, Antun Korušec, njegove zamjenice, Lidija Novosel i Jasna Višnjević, predsjednica Gradskoga vijeća, Vanja Posavac, u Klub „Bilogora“ donijeli košaru punu uskršnjih darova. S obzirom da se članovi Kluba bave mnogim kreativnim aktivnostima, u košari su se, među slatkim namirnicama, našli i različiti materijali poput špage, ali i flomasteri, bojice i slično kako bi i dalje nastajale unikatne rukotvorine.

Neke od tih rukotvorina članovi su darovali i predstavnicima Grada Bjelovara, a na svemu im se zahvalila zamjenica gradonačelnika, Lidija Novosel, koja je obećala da će ih ponovno posjetiti i zaželjela im sretan Uskrs. Dodala je kako Klub izvrsno radi i da je suradnja s Gradom odlična što se nada da će biti i u budućnosti.

Sanja Đurić, predsjednica Kluba „Bilogora“ zahvalila je predstavnicima Grada Bjelovara na dolasku, na odličnoj suradnji i na darovima koji će im zasigurno koristiti u njihovom radu.

TEKST: Kristina Turković
FOTO: Dubravka Dragičević

 

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content