Uskoro počinje Mali BOK Fest 2011.

Konferencija za novinare o ovogodišnjem Malom BOK festivalu

U utorak, 12. travnja 2011. godine održana je konferencija za novinare o ovogodišnjem Malom BOK festivalu.

Na konferenciji su sudjelovali gradonačelnik Grada Bjelovara Antun Korušec sa suradnicima i selektorica predstava Malog BOK-a Irena Hlupić-Rašo.

Kazalište KNAP iz Zagreba otvara Mali BOK u četvrtak, 14. travnja predstavom „Cabaret tri praščića“. Mali BOK završava u srijedu, 20. travnja 2011. godine predstavom „Mačji blues“ Učilišta Zagrebačkog kazališta mladih.

Sedam kazališta izvest će osam predstava u četrnaest izvedbi. Sve će se predstave održati u Domu kulture, osim dvije predstave Bjelovarskog kazališta koje će se održati u prostoru Bjelovarskog kazališta.

Gradonačelnik Antun Korušec objasnio je će se od sada Mali BOK održavati sredinom travnja (prema potrebama škola, ovisno o datumu Uskrsa), dok će  „Veliki“ BOK FEST početi u prvom tjednu svibnja. Naglasio je da će ove manifestacije, unatoč krizi, biti na razini kvalitete prethodnih godina, te da zbog racionalizacije i štednje ove godine neće biti tradicionalne izložbe Glumci u izlogu te kazališnih radionica.

Ove godine neće biti kioska za prodaju karata za Mali BOK te se one mogu nabaviti u Pučkom otvorenom učilištu. Karte su za sve predstave Maloga BOK FESTA za koje se plaća ulaznica gotovo rasprodane. Još se mogu kupiti za predstavu Kazališta KNAP za 16 sati u četvrtak, 14. travnja. Za tri besplatne predstave Malog BOKA karte se također nabavljaju u Pučkom otvorenom učilištu.

Ljiljana Balažin
FOTO: Dubravka Dragičević

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content