Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Posjet mliječnoj tržnici u Bjelovaru

Gradonačelnik Grada Bjelovara Antun Korušec, predsjednik Gradskog vijeća Grada Bjelovara Željko Maletić, zamjenik gradonačelnika Ante Topalović i pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo Sonja Novak posjetili su 5. listopada 2010. godine objekt mliječne tržnice u Bjelovaru. Obilasku su se pridružili i predstavnici Komunalca d.o.o. Bjelovar na čelu s predsjednikom Uprave Ivanom Ivančićem i članom Uprave Josipom Hegedom.

Objekt mliječne tržnice otvoren je još u srpnju 2002. godine i tada su već ostvareni osnovni sanitarni i higijenski uvjeti za prodaju mliječnih proizvoda, jaja, proizvoda od brašna i jaja, gljiva itd. Naime, prostor je zatvoren, klimatiziran, popločen podnim i zidnim pločicama, a u tom je prostoru i vodovodna mreža. Pregradama i policama onemogućen je direktan kontakt kupca s proizvodima.

Gradonačelnik Antun Korušec je tom prilikom novinarima rekao da za sada nije bilo nikakvih prigovora inspekcije na prodaju mliječnih i drugih proizvoda u objektu mliječne tržnice u Bjelovaru.

Ljiljana Balažin

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content