Otvorenje trgovine Müller u Bjelovaru

Otvorenje trgovine Müller u Bjelovaru, 17. ožujka 2016., bjelovarski trgovački centar FOTO: Dubravka Dragičević www.bjelovar.hr

Prva trgovina u novom bjelovarskom trgovačkom centru otvorila je svoja vrata u četvrtak, 17. ožujka 2016. Riječ je o dugo očekivanoj trgovini Müller na čijem otvorenju su prisustvovali i gradonačelnik Bjelovara, Antun Korušec, zamjenice gradonačelnika, Lidija Novosel i Jasna Višnjević, Sanel Skenderović, internacionalni direktor prodaje Müllera, Marija Vrankić, asistentica internacionalnog direktora prodaje te Zvonimir Malogajski, regionalni voditelj prodaje Müllera u Hrvatskoj.

Otvorenje je prošlo u svečanom ozračju, a tom prilikom bjelovarski gradonačelnik, Antun Korušec, zaželio je trgovini Müller dobrodošlicu u Bjelovar te je istaknuo zadovoljstvo otvaranjem novih radnih mjesta za 29-ero ljudi. Gradonačelnik je dodao i kako je takva ponuda u gradu zasigurno nedostajala te poželio uspješan rad svim djelatnicima.

Sanel Skenderović, internacionalni direktor prodaje Müllera, zahvalio se gradonačelniku Korušecu i njegovim zamjenicama na dolasku te je istaknuo kako je zadovoljan otvaranjem njihove poslovnice u gradu koja se prostire na oko 1200 četvornih metara. Pohvalio je Bjelovar ističući kako je to grad u kojemu su najlakše došli do potrebne dokumentacije o čemu svjedoči i otvorenje njihove poslovnice gotovo mjesec dana prije svih drugih trgovina u trgovačkom centru. Istaknuo je i kako je riječ o 27. poslovnici u Hrvatskoj u kojoj se nada da će svi Bjelovarčani i građani iz okolnih mjesta pronaći ponešto za sebe.

Već pola sata prije službenog otvorenja Müllera, ispred poslovnice se okupilo mnoštvo građana koji su čekali da vide novu ponudu u gradu.

TEKST: Kristina Turković
FOTO: Dubravka Dragičević

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content