Na BOK kiosku počela prodaja ulaznica za 9. BOK Fest

Na BOK kiosku počela prodaja ulaznica za 9. BOK Fest

Prvi kupac, kao što je to već tradicija, dobio je besplatne ulaznice za sve predstave na ovogodišnjem BOK FEST-u. Dobitnica besplatnih ulaznica, Marija, i prijašnjih je godina pratila BOK FEST. Ulaznice je uspjela kupovati tek za nekoliko predstava, a ove godine moći će ih sve pogledati.

Na početak prodaje karata došli su i predstavnici Grada Bjelovara na čelu s gradonačelnikom Antunom Korušcem. Antonija Putić veselo je vodila prigodni kratki program uz početak prodaje ulaznica. Mladi bjelovarski umjetnici, udaraljkaši bjelovarske Glazbene škole upotpunili su cijeli događaj.

Popularne cijene na ovogodišnjem BOK FEST-u kreću se od 20 do 40 kuna za predstavu kazališta Kerempuh u Školsko-sportskoj dvorani na Poljani dr. Franje Tuđmana. Upravo njihovom predstavom Čudo u Poskokovoj Dragi u petak, 6. svibnja otvara se deveti po redu BOK FEST. Ulaznica za predstave u Domu kulture su po 40 kuna, a za balkon 20 kuna, dok su ulaznice za predstave koje će se odvijati u Bjelovarskom kazalištu i Klubu po 30 kuna.

U BOK kiosku mogu se kupiti i ulaznice za humanitarni koncert koji će se održati u četvrtak, 5. svibnja. Koncert počinje u 20 sati u Školsko-športskoj dvorani u Bjelovaru. Nastupaju Gibonni, Urban & 4, Vatra te gosti s BOK FEST-a Zrinka Cvitešić, Mila Elegović, Vedran Mlikota, Boris Mirković, Mario Petreković te Hot stuff i Chishche lishche. Prihod je namijenjen Udruzi oboljelih od cistične fibroze Grada Bjelovara „DAH“ za kupnju prsluka – pomagala pri liječenju CF-a.

Ljiljana Balažin
FOTO: Dubravka Dragičević

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content