NAJAVLJEN 19. BOKFEST

U BOK kućici na bjelovarskom korzu prodana je prva ulaznica te je najavljen 19. BOK fest. Glumac Asim Ugljen, ovogodišnji kum festivala, uručio je ulaznicu našoj sugrađanki, nakon što je otplesao jedan ples s Nikom Jelić na pjesmu Stayin’ alive popularne grupe Bee Gees.
Gradonačelnik Dario Hrebak izrazio je svoje zadovoljstvo što se BOK vraća u punom sjaju i sa svim tradicionalnim sadržajima, zahvalivši pritom Goranu Navojcu i Ivanu Ožegoviću za sve što rade za BOK fest.

Umjetnički direktor BOK festa Goran Navojec rekao da Bjelovar ima publiku kakvom se malo koji grad može pohvaliti. Rekao je da je većinu predstava selektirao Ivan Ožegović te, šaleći se, dodao da su druge bile njegovo diskrecijsko pravo da nekoliko predstava upadne preko veze. Posebice predstava njegovog kuma Mlikote.

Održat će se dvanaest odličnih predstava kazališta iz Varaždina, Osijeka, Zagreba te Sarajeva i Beograda. Bjelovarsko kazalište će, također, izvesti jednu predstavu. Predstava HNK-a Varaždin u režiji Krešimira Dolenčića otvara festival u petak, 29. travnja, a zatvara ga Kazališna grupa Lectirum u srijedu, 11. svibnja, s predstavom Dekorater.

Vraćaju se i svi popratni programi pa ne zaboravite doći na Rukometni BOK turnir, Izložbu glumaca, Moto alku te Retro Party.
Cijena ulaznice u Domu kulture je 60 kuna za parter, 50 kuna za balkon (osim predstave Sjećaš li se Dolly Bell?, Kamernog teatra 55 iz Sarajeva – partner 70 kuna, a balkon 60).

Cijena ulaznice u Gradskom muzeju i Bjelovarskom kazalištu je 50 kuna.

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content