NK Bjelovar i NK Mladost na prijmu kod gradonačelnika

NK Bjelovar i NK Mladost na prijmu kod gradonačelnika, 20. lipnja 2017., velika vijećnica Grada Bjelovara FOTO: Dubravka Dragičević www.bjelovar.hr

Grad Bjelovar posjetili su naši mladi nogometaši NK Bjelovara i NK Mladosti iz Ždralova, njih oko 40. Povod za susret s gradonačelnikom Dariom Hrebakom u utorak, 20. lipnja 2017., bio je izvrstan uspjeh na Međunarodnom turniru Crikvenica CUP 2017. NK Bjelovar je osvojio 1. mjesto u svojoj uzrasnoj kategoriji u kojoj se natjecalo 30 ekipa. NK Mladost osvojio je 3. mjesto u svojoj uzrasnoj kategoriji među 28 ekipa. Sve skupa natjecalo se 88 ekipa iz pet zemalja. Gradonačelnik je svima zahvalio na dolasku, čestitao na rezultatima i zaželio im pobjedničke rezultate u budućnosti u kojoj će im Grad Bjelovar biti potpora. S obzirom da najbolje uvijek treba i nagraditi, obećao im je lopte koje će im pomoći u ostvarivanju ciljeva.

Želim da Grad Bjelovar nagrađuje pobjednike, a vi ste pobjednici. Vi ste oni koji promiču sport u našem gradu, ali isto tako promičete i ime Bjelovara na međunarodnim turnirima. Čestitam vama, vašim trenerima i predsjednicima klubova na vrhunskom rezultatu. To je rezultat višegodišnjeg truda i rada, rekao je gradonačelnik.

S djecom na prijam kod gradonačelnika došli su i predsjednik NK Bjelovara Josip Juraj Tominac, trener NK Bjelovara Antonio Cvančić, voditelj Nogometne škole „Dr. Anđelko Višić“ Marko Ćurić, trener NK Mladosti Šefik Ušanović te tajnik NK Mladosti Stipe Bošnjak.

Uz mlade igrače, koji su najvažniji i najzaslužniji kada govorimo o postignutim rezultatima, velik dio zasluge zasigurno imaju i treneri. Primjerice, NK Bjelovar, igrači 2006. godišta koji su i pobijedili na natjecanju u Crikvenici, na čelu s trenerom Antoniom Cvančićem, ostvarili su odlične rezultate i u proteklim sezonama te su sudjelovali na više međunarodnih i domaćih turnira. Samo u ovoj godini osvojili su četiri turnira, a na tri turnira su bili u završnici. Trener NK Mladosti iz Ždralova Šefik Ušanović, koji je u Crikvenici sa svojom ekipom 2007. godišta i mlađima osvojio 3. mjesto, tom je prilikom imao samo riječi hvale za djecu koja svojom upornošću i entuzijazmom nižu brojne uspjehe, a čemu se nada i u budućnosti.

Tekst: Kristina Turković Lovrić
Fotografije: Dubravka Dragićević

Back to top