Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Obnavlja se Pakračka ulica

U tijeku su radovi na izgradnji pješačko-biciklističke staze te na proširenju ceste u Pakračkoj ulici koju je obišao i gradonačelnik Dario Hrebak sa suradnicima. Obnova jedne od najprometnijih ulica u Bjelovaru stajat će 630.000,00 kuna.

Proširenje Pakračke ulice sa skretanjem, olakšat će izlaz na Slavonsku ulicu i omogućiti sigurno kretanje pješaka. Završetak radova planiran je u prosincu i do tada će ulica biti zatvorena. Građani u trgovački centar mogu dolaziti iz smjera kružnog toka na zaobilaznici.

S obzirom na činjenicu da ovdje dnevno u prosjeku prođe 22 tisuće automobila te se očekuje povećanje toga broja u povodu skorog otvaranja McDonaldsa, morali smo krenuti u obnovu ove ulice koja će omogućiti bolje prometovanje i veću sigurnost za vozače, bicikliste i pješake – rekao je gradonačelnik Dario Hrebak.

Tom prilikom napomenuo je da su za gradnju zaslužne i tvrtke KTC d.d. Križevci, HEP Elektra Bjelovar, HOPS Zagreb i Imogeo d.o.o. Zagreb jer se gradi i na njihovom zemljištu, za što je dobivena suglasnost.

 

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content