Održan trening “Upravljanje timom”

Održan trening "Upravljanje timom"

Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područna služba Bjelovar kao nositelj i Grad Bjelovar kao partner u projektu organizirali su trening “Upravljanje timom” koji je u petak, 16. rujna 2011. godine održan u maloj vijećnici Grada Bjelovara.

Ovaj trening za unapređenje kompetencija i povezivanja lokalnih partnera na tržištu rada Bjelovarsko-bilogorske županije bio je namijenjen za petnaest predstavnika dionika lokalnog tržišta rada (HZZ PS Bjelovar, BBŽ, Grada Bjelovara, HGK Županijske komore Bjelovar, Poslovnog parka Bjelovar, Saveza samostalnih sindikata Hrvatske te gradova suradnika u projektu – Čazme, Daruvara, Garešnice i Grubišnog Polja).

Predavač ovog jednodnevnog treninga bio je Zrinski Pelajić, menadžment konsultant koji je sudionike treninga učio voditi i upravljati timom. Ispred Grada Bjelovara na treningu su sudjelovale zamjenica gradonačelnika Đurđica Ištef Benšić i stručna suradnica Maja Vrabec.

Organizatori treninga "Upravljanje timom"
Organizatori treninga "Upravljanje timom"

Inače, Projekt C&P:LTU – “Kompetencijama i partnerstvom protiv dugotrajne nezaposlenosti” financiran je sredstvima EU iz fondova predpristupne pomoći u sklopu komponente IV IPA-e “Razvoj ljudskih potencijala”, u okviru projekta Lokalna partnerstva za zapošljavanje – faza 3. Nositelj projekta je Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područna služba Bjelovar i bit će proveden u razdoblju od 27. siječnja 2011. do 26. siječnja 2012. godine. Cilj projekta je povećati razinu uključenosti dugotrajno nezaposlenih osoba na tržište rada Bjelovarsko-bilogorske županije. Nastoji se smanjiti dugotrajna nezaposlenost povećanjem zapošljivosti dugotrajno nezaposlenih osoba i jačanjem njihove pozicije na tržištu rada.

Ljiljana Balažin
FOTO: Jasminka Kišantal Zubić

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content