Počeli radovi u Ulici Andrije Kačića Miošića

Prije nekoliko dana, u jednoj od glavnih i najprometnijih ulica u gradu, u Ulici Andrije Kačića Miošića, počeli su opsežni radovi na kanalizaciji. To je još jedan dokaz kako će ovo ljeto Bjelovar postati veliko gradilište u koje će se uložiti puno novca, a sve kako bi se građanima omogućio bolji i ugodniji život. Kako bi stekao uvid u tijek radova, u četvrtak, 13. srpnja 2017.,  gradonačelnik Dario Hrebak obišao je Ulicu Andrije Kačića Miošića zajedno s Ivanom Ivančićem, predsjednikom Uprave Vodnih usluga d.o.o. Bjelovar, koje su i investitor radova.
 
–       Radi se o zamjeni kanalizacijskih cjevovoda od Ulice Matice hrvatske do Šetališta Ivše Lebovića i zamjeni kanalizacije u Ulici svetog Antuna. Ukupno nekakvih 640 metara novih cjevovoda, zamjena postojećih, sa zamjenom 45 priključaka na toj dionici. Radi se o projektu vrijednom oko milijun kuna, a financirano je manjim dijelom novcem Hrvatskih voda, ostalo su sredstva Vodnih usluga Bjelovar, objasnio je Ivančić.
 
–       Građane molim za strpljenje ovo su veliki projekti i bitno je da se radi. Ovo je jedna od važnijih ulica u gradu i nakon rekonstrukcije bit će onakva kakva i zaslužuje biti. Sve će biti gotovo kroz neka tri do četiri mjeseca, poručio je gradonačelnik Dario Hrebak.
 
 Tekst i fotografije: Kristina Turković Lovrić
Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content